Feestzaal

In september 2023 is de nieuwe feestzaal van ’t Witte Huys geopend. De zaal biedt plaats aan zo’n 500 gasten en kan voor allerlei gelegenheden gebruikt worden zoals voor feesten en partijen, vergaderingen, concerten en allerlei bijeenkomsten.

Mensen die het horecapand HJ nog van vroeger kennen die zullen er nu niet veel meer in herkennen. Het gehele pand heeft een grondige verbouwing ondergaan en is nu volledig vernieuwd en aangepast aan de eisen van tegenwoordig. Er zitten 3 barren in met maar liefst 4 tappunten en is ook qua licht- en geluid luxueus uitgerust. De zaal kan worden ingericht voor staand en/of zittend publiek en is volledig naar wens in te richten.

Ook is het mogelijk een huisgemaakt buffet klaar te zetten in de feestzaal. In de grote keuken direct naast de feestzaal kunnen buffetten op maat gemaakt worden. Ideaal om te combineren met een feestavond in de feestzaal.

In de ruime feestzaal is er ook voldoende ruimte voor een podium t.b.v. bijvoorbeeld een band of DJ. Ook zal ’t Witte Huys regelmatig zelf avonden met live muziek organiseren in verschillende genres.

Feest?

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een feestje? Zie dan hieronder een greep uit onze arrangementen. Wij kunnen uw feest voorzien van een lekker hapje en drankje, variërend van bittergarnituur tot complete buffetten.

Tip: Bent u op zoek naar een leuke activiteit om uw feest of bijeenkomst helemaal af te maken? Kijk dan eens op de website van Venderbosch Evenementen.

Ook raden wij aan eens te kijken op lasergameuitje.nl, voor een uniek en populair uitje op locatie.

Neem gerust contact met ons op voor een arrangement op maat! U kunt ons bereiken via zaal@het-wittehuys.nl of 0545 - 746 900

Arrangement A

Prijs
€ 37,50 p.p.
Minimaal aantal deelnemers
20 pers.
Duur
4 uur
Ontvangst
Koffie/thee & cake
Dranken
Onbeperkt fris, bier & wijn
Eten
2 warme hapjes, 1 ronde koude hapjes en tafelzoutjes

Arrangement B

Prijs
€ 39,95 p.p.
Minimum aantal deelnemers
20 pers.
Duur
4 uur
Ontvangst
Koffie/thee
Drank
Onbeperkt fris, bier & wijn
Eten
2 warme hapjes, 2 koude hapjes, tafelzoutjes en een afsluitend broodje kroket of frikandel

Brainstorm arrangement

Prijs
€16,- p.p.
Minimum aantal deelnemers
15 pers.
Duur
2,5 uur
Ontvangst
Koffie/thee met cake
Drank
2 consumpties p.p. naar keuze + tafelwater
Ontspanning
Na de sessie kunt u ter afsluiting en ontspanning nog een uur kegelen!
Extra
Mogelijkheid tot gebruiken van tv scherm en microfoon

Drankarrangement

Prijs
€ 32,50 p.p.
Minimaal aantal deelnemers
20 pers.
Duur
4 uur
Dranken
Onbeperkt koffie/thee, fris, bier & wijn
Extra's
Tafelzoutjes