Kegelen

In de kelder van 't Witte Huys zijn 4 kegelbanen gerealiseerd. De kegelbanen zijn volledig geautomatiseerd en tevens gekeurd voor Nederlandse toernooien. Ze staan ter beschikking aan diverse kegelclubs in de regio maar kunnen ook voor recreatieve doeleinden worden gebruikt.

Prijzen

De prijs voor recreatief kegelen is €16,- per baan per uur. Wij raden voor uw eigen plezier aan om met maximaal 8 personen gebruik te maken van een baan.

Zomer actie!

Zin in een middag of avond kegelen, borrelen en gezelligheid? U profiteert deze zomer van 20% korting op één uur kegelen + een heerlijk portie bittergarnituur! Met wie kom jij gezellig een potje kegelen? Gebruik bij je reservering de promotiecode: ZOMER20.

Voorwaarden:
- Geldig voor 20% korting op kegelen voor één uur op één baan + een portie bittergarnituur
- De korting geldt niet op overige consumpties
- Maximaal 6 personen per voucher
- Inclusief korte instructie
- Reserveren verplicht via dekelder@het-wittehuys.nl of de website (onder vermelding van de promotiecode)
- Uw reservering is pas bevestigd bij tegenbericht
- De voucher is te verzilveren tot en met 30 augustus 2020 (o.b.v. beschikbaarheid)
- Uiteraard dienen de opgestelde richtlijnen betreft het corona virus gevolgd te worden
- Originele verkoop prijs €22,-

Live scores

Uw kegelscores live volgen vanuit de hele wereld? Dat kan! Bij 't Witte Huys worden de scores in realtime doorgestuurd naar onze online server. U kunt daardoor op elk moment meekijken met wedstrijden die op die dag worden gespeeld. Kijk hiervoor op de pagina kegelscores.

Scores uit het archief

De kegelscores bij 't Witte Huys worden ook na de live wedstrijd behouden op onze website. U kunt dus te allen tijde de uitslagen van diverse toernooien bekijken. Kijk op de pagina toernooien voor alle toernooien.

Hou mijn scores maar privé!

Ook dat is geen enkel probleem. U heeft de keuze om uw wedstrijden alleen lokaal bij 'De Kelder' op te slaan of dat er ook een kopie naar onze online server wordt verstuurd.

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op!